3. juli 2007

Linposer, knapper og kjøkkenhåndklær


Jeg har sydd to poser som jeg kan oppbevare lys i.
Posene er sydd i lin og er foret med et småblomstrete stoff som jeg kjøpte hos Stoff og Stil.Jeg har sydd på noen treknapper til pyntFlere knapper. Jeg fant disse fine treknappene hos "Bånsull".Og så kom jeg over disse kjøkkenhåndklærne. Har planer om å sy en veske eller et nett av disse.


Ellers kunne jeg tenke meg å forandre litt på bloggen min slik at jeg kan få til en liste med "kategorier" i margen her. Tror bloggen ville blitt mer oversiktlig da. Men hvis jeg har forstått det riktig, så må jeg oppgradere malen først. Hmmm. Må tenke over om jeg tør å gjøre det først. Sist jeg prøvde å forandre utseende på bloggen forsvant hele lista med linker! Neste gang forsvinner kanskje hele bloggen hvis jeg trykker på feil knapp? Skrekk og gru! Mulig jeg beholder bloggen som den er inntill videre...

12 kommentarer:

 1. Those bags would be great to hold all kinds of gadgets. Love those buttons.

  SvarSlett
 2. Nydelige poser du har sydd, syboksen i innlegget under var jo bare såååå skjønn, nydelige stoffer. Nift det der med bloggen, har også prøvd en gang, der forsvant også mine linker, men de kom heldigvis tilbake. Ha en fin uke, klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Så nydelig de linposene dine ble, flotte til lys! Fint med de knappene til pynt. Og hånklærne du kjøpte blir perfekte til veske. Blir artig å se den!

  Ble ferdig med ferieveska mi i mårrest, bilder kommer nok i kveld. :)

  SvarSlett
 4. Disse posene var koselige! Et inspirerende tips. Jeg har fraktet symaskina mi og alle stoffene mine ut til sommerhuset. Så hvis det blir styggvær blir det kanskje til at jeg får sydd noe. Ha en fin sommer!

  SvarSlett
 5. Såååå søte de posene var. Å vesken blir nok kjempe fin den og, synes fargene på de håndklærne var supre. God sommer videre.

  SvarSlett
 6. Så flotte linposer du har sydd!!! Det var en god ide til lys:):) Ja, kjøkkenhåndklær kan brukes til så mangt....:)Veske blir nok flott! Jeg er også litt "redd" knappene på PCen ennå. Redd jeg skal slette hele sulamitten...Synes siden din er fin,jeg:) God Sommer!

  SvarSlett
 7. Det var noen flotte poser du har sydd. Jeg synes du er flink som klarer å sy i denne varmen.

  Når det gjelder kategorier er ikke dette så vanskelig. Du må gå på layout og legge til et felt for etiketter (kategorier) e.l. Da vil du få opp etikettene du til nå har brukt. Deretter kan du gå inn på oversikten for postene og endre de postene du vil ha noe annet på. Du legger bare til en ny kategori nederst der du nå legger inn f.eks. søm. Prøv, dette er ikke vanskelig og går ikke ut over bloggen din i det hele tatt. Lykke til.

  SvarSlett
 8. Hei igjen!

  Den boka jeg fant det veskemønsteret i heter altså Home-made vintage, og er skrevet av Christina Strutt. Jeg bestilte boka hos Tanums nettbokhandel. Håper at du finner tak i den!

  SvarSlett
 9. Så flotte poser, perfekte til alskens ting-og-tang. :o)

  Blir stadig inspirert av å se alt det flotte du lager!!

  SvarSlett
 10. Så mye du har sydd i lekkre farger å den vesken var bare så nydelig.
  Syr du for salg ???
  Ha en fin sommerdag, kos deg :=)

  SvarSlett
 11. Dei posane var nydelige! Eg har lenge hatt planar om å sy slike, men det har blitt med tanken :-) Treknappane var kjempefine, eg likar slike knappar kjempegodt, så nå må eg nok ta meg ein tur innom Bånsull neste gong eg er i nærheten.

  SvarSlett
 12. Hello Timotei,I love your new bag!!!The bags for the candles are so very adorables, the decorations with the buttons is a great idea :)))

  SvarSlett