15. juli 2007

Ferie ved Namdalskysten

Ja, nå har det vært stille her på bloggen i flere dager. Jeg har feriert hos mine foreldre hele denne uka. Guttene har også vært med, men mannen i huset måtte være hjemme. Han må nok arbeide tre uker til før han kan ta ferie.

Vi har hatt fine, varme sommerdager. Litt regn, men mest sol.

Jeg har fått mala uthuset til besteforeldrene mine. Det er ikke så høyt, men det er en prøvelse likevel for meg som har høydeskrekk. Skal ikke så mange trinnene opp i stigen før jeg kjenner det...

Og så har vi rydda på kvisten hos mamma og pappa. Masse skrot som bare kunne kastes, men noen "skatter" også. Noen av dem ble med meg hjem. Skal prøve å få vist noen bilder etter hvert.

Ja, og så har vi bada i sjøen! Det vil si guttene har bada og jeg har vassa en halv meter uti. Eldstemann holdt fast på at det var sååå varmt, men jeg kom meg i alle fall fort på land igjen...

7 kommentarer:

 1. Det høres deilig og avslappende ut,heldigvis tar vi ferie selv til neste helg,gleder meg.Kos deg resten av ferien.

  SvarSlett
 2. Har ikke badet en gang i år, og det tror jeg er rekord, var så varmt i juni at da jeg kom hjem fra jobb, satt jeg bare i skyggen....det var visst da jeg skulle grepet sjangsen og badet litt....liten vits å montere utedusjen for å si det sånn...

  Kos deg videre!!

  SvarSlett
 3. Kos deg i ferien! Her p� Vestlandet har det vore gr�tt i dag. Bading har eg ikkje pr�vd s� langt i sommar, har hatt s� mykje anna � styre med. Akkurat no g�r det i windmill-blokker og hekling p� hobbyfronten. Elles er det mykje sommarbes�k.

  SvarSlett
 4. Herlige bilder, og deilig med sommer, sol og bading:-)
  Nå er det bare 8 arbeidsdager til jeg tar ferie.
  Ønsker deg en forsatt fin sommer.

  SvarSlett
 5. Har vært innom siden din mange ganger og er imponert over alt det fine du syr. Især sirkelpunger, brille etui og sybokser - koselige småprosjekter. Lykke til videre - jeg kommer garantert innom igjen snart.

  SvarSlett
 6. Så deilig da med slike dager. Hvor i namdalen har dere vært? Selv har jeg bodd mange år i Namsos, så er ganske så kjent på de traktene : )

  SvarSlett
 7. Så herlege sommarbilder du viser!! ser ut som om dåke har hatt det fint i ferien :o) her regnar det heilt vanvittig om dagane..

  SvarSlett